úterý 6. září 2011

Zcela nový tým na pracovním právu

Když jsem minule psal, že velkou obměnou prošlo vedle katedry trestního práva zejména oddělení občanského práva hmotného, opomněl jsem, že ještě více bylo odchody postiženo oddělení pracovního práva. Lze říci, že tým, který se podařilo soustředit okolo doc. JUDr. Petra Hůrky Ph.D. byl úctyhodný.

Byla v něm advokátka JUDr. Nataša Randlová, která v roce 2007 získala ocenění Právník roku v oboru pracovního prava, JUDr. Ján Matejka Ph.D., zástupce ředitele Ústavu státu a práva AV ČR, JUDr. Dominik Brůha Ph.D., přední český advokát v oboru zdravotnického pracovního práva a plzeňská advokátka JUDr. Dana Kolaříková. Všichni až na poslední jmenovanou odešli.

Tým pracovního práva se tedy do nové sezóny vydá v brusu novém složení, koho tedy pod kapitánkou JUDr. Danou Kolaříkovou můžeme očekávat?

  • JUDr. Jitka Wolfová, plzeňská exekutorka (bývalá místopředsedkyně Exekutorské komory), která semináře z pracovního práva vedla již v minulosti (naposledy v zimním semestru 2009/2010).
  • JUDr. Martin Janák, interní doktorand na katedře soukromého práva a civilního procesu.
  • Mgr. Michal Dittrich, pražský advokát, který svoji koncipentskou praxi absolvoval u JUDr. Ondřeje Hanáka, pedagogické zkušenosti dříve čerpal výukou obchodního práva na Bankovním institutu Vysoké škole.
  • JUDr. et PaedDr. Jana Nechutná, studentka doktorského studia na katedře soukromého práva a civilního procesu, která dříve působila na katedře pracovního práva, ale pro nadbytečnost s ní nebyl pracovní poměr na začátku roku 2010 prodloužen.
  •  Mgr. Miroslav Hromada, soudce Okresního soudu v Rokycanech. 

Žádné komentáře:

Okomentovat